În cadrul evenimentului STRING37 care a marcat împlinirea a 37 de ani a Centrului pentru Știință, Prospectivă, Creativitate și Ficțiune primul care a luat cuvântul după deschidere a fost dr.ing Alexandru Ionuț CHIUȚĂ – Secretar General, Centrul String.
Mai multe informații despre el găsiți chiar pe site-ul STRING https://centrulstring.ro/author/alexandru-ionut_chiuta/ unde puteți accesa și câteva dintre materialele lui. Puteți viziona ecoul stringurilor aici https://videos.trom.tf/w/p/kdLwtJ5qJNqhFAwYg7HdmZ?playlistPosition=1
Acum ca o notă a autorului aș dori să vă spun că o minte atât de specială nu înseamnă un om ciudat. Alexandru este enervant de modest și în timp ce discuți cu el nu-ți vine să crezi câte abilități ascunde omul acesta în circumvolunțiunile lui.
Pentru mine este o imensă onoare că am apucat să-l cunosc și că fac parte dintr-o lume în care el aduce plus valoare. România are nu doar oameni frumoși cât oameni de o mare importanță în tot felul de domenii care ne pavează un viitor tot mai plăcut și confortabil. Milioane de ani omenirea nu a avut liniștea și siguranța pe care o avem noi acum. V-ați gândit vreodată la asta?
Alexandru este „Inginer diplomat al Universității „Politehnica” din București, Departamentul de Științe Inginerești, Filiera Francofonă, Divizia Electrică, specializarea „Inginerie electrică și calculatoare”, studii aprofundate în domeniul ingineriei electrice la École Polytechnique Fédérale de Lausanne din Elveția ,specializare postuniversitară în pedagogie la Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universității „Politehnica” din București. Doctor inginer cu calificativ „foarte bine” (magna cum laude) în domeniul inginerie electrică al Universității „Politehnica” din București, Facultatea de Inginerie Electrică. Cadru didactic universitar (preparator, asistent, șef de lucrări) timp de 21 de ani la Facultatea de Energetică, Universitatea „Politehnica” din București și membru al Comisiei pentru Dezvoltarea Creativității din cadrul Academiei Oamenilor de Știință din România (AOSR). Consilier la Ministerul Educației, Centrul Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor începând cu anul 2007. Membru al Asociației Generale a Inginerilor din România (AGIR), al Asociației „Societatea Științifică ICPE” (SS ICPE), al Centrului pentru Științe, Prospectivă, Creativitate și Ficțiune (Centrul StrING) și voluntar în cadrul proiectului TROM.”
Vă invit să urmăriți ce ne-a prezentat la evenimentul STRING 37.
–
0 Comentarii