Chocolate Saga 2024 a reușit să aducă împreună ciocolatieri din toată țara, anul acesta chiar și din afara țării. Astfel, organizatorii au pus din nou România pe hartă cu lucruri pozitive.
Am fost invitați la festivalul internațional Chocolate Saga 2024 și ne-am bucurat din plin de acest lucru.
Contacte Culturale are o serie lungă de articole dedicate celor ce știu să-și folosească mâinile într-un mod creativ indiferent de materialul folosit, piele, metal, lemn sau ciocolată.
Brandul românesc MARSEPE s-a prezentat nu numai cu produse, a participat și la secțiunea demostrații live.
Foarte bună idee, pentru că în timpul demonstrației de executare a pralinelor am aflat multe lucruri demne de apreciat. În primul rând este o afacere de familie, a unor oameni care au tradiție în a fi întreprinzători și a face lucruri frumoase, gustoase și de calitate. Cele două surori care reprezintă numele MARSEPE au început prin a se implica în afacerile părinților, care s-au ocupat cu mori și brutării în zona Vrancea.
Pe această construcție a familiei au adăugat ”etajul” lor de creativitate și au început să se ocupe de ciocolată din cea mai fină. Nu oricum, cu instruire în Belgia, pentru ca totul să iasă ca la carte. După 8 ani de pregătiri au deschis ciocolateria în toamna anului trecut.
Unul dintre cele mai tinere nume din festival, MARSEPE a avut prima ieșire în lume la Chocolate Saga. Dacă tot au îndrăznit să se inscrie, au intrat în febra pregătirilor. Și a ieșit bine de tot. Standul lor e fermecător aranjat, pralinele sunt decorate uimitor și sugestiv pentru ceea ce conțin. Creativitatea e cuvântul la ordinea zilei, este cheia combinațiiilor îndrăznețe și a aspectului inedit.
Au captat publicul atât la stand, prin bun gust și gust bun, prin explicații generoase pentru orice curiozitate venită din public, cât și prin istoria afacerii, dezvăluită pe scena demonstrțaiei, în timp ce preparau praline minunate pentru spectatori.
Interesant și original!
Stela Feldrihan
0 Comentarii