A fost organizat de Asociația Science&Technoloy și revista Știință&Tehnică, cu sprijinul Primăriei Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, sub egida Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, cu participarea Forțelor Aeriene, Navale și Terestre.
A avut loc în perioada 17-18 mai în Parcul Crângași din București și a fost împărțit în mai multe zone astfel încât publicul să poată interacționa cu fiecare expoziție în parte și să discute cu cercetătorii.
ZONA DE OBSERVAȚII ASTRONOMICE – cele mai mari și performante telescoape din România atât pentru observații solare, cât și observații de noapte.
ZONA DE ATELIERE ȘI STANDURI INTERACTIVE – Au fost prezente peste 25 de standuri organizate de institute de cercetare, universități și companii ce au așteptat vizitatorii cu cele mai noi tehnologii. Anul acesta au participat și Forțele Aeriene, Navale și Terestre cu tehnică și tehnologie militară.
ZONA SCENEI – unde au avut loc prezentări, conferințe, spectacole de știință distractivă și concerte.
La standul celor de la Atlantykron am expus și eu anul acesta câteva sculpturi în metal. Deși nu am apucat să mă pregătesc din timp pentru acest eveniment, am selectat câteva lucrări care s-au potrivit cât de cât.
Feedback-ul vizitatorilor a fost unul bun fiind toți deosebit de încântați de lucrările „Armonie”
și „Gura Lumii”.
În video de mai jos v-am purtat un pic printre standuri să vedeți cam ce a avut locația de oferit.
Din păcate evenimentul nu a fost promovat suficient, prieteni ce locuiesc în blocurile vis-a-vis de Parcul Crângași au aflat de eveniment din postările mele de pe rețelele de socializare făcute la fața locului pe 18 mai.
Mai mulți mi-au scris că și-ar fi dorit să vină cu copii acolo dar nu au știut, nu au văzut afișe, postări pe rețele, nimic care să-i anunțe de acest eveniment.
Poate anul viitor se va face o promovare mai agresivă acestui eveniment de știință și tehnică care a avut mai multe ediții până în prezent.
0 Comentarii