La Festivalul ”Finețuri și Tandrețuri” de la Ghica House ciocolata a fost reprezentată cu ”gust”. Cu prea mult gust. Am gustat și noi.
Era normal să luăm un interviu unui ciocolatier prezent, Vlad Niculescu, mai ales că fusese protagonistul unui alt eveniment. Spargerea cu ajutorul copiilor a celui mai mare OU de ciocolată din România. Mai multe puteți afla de aici: https://contacteculturale.ro/2024/04/23/hoinarind-printre-tandreturi-si-fineturi-cel-mai-mare-ou-de-ciocolata-din-romania-spart-de-copii/
Protagonistul nostru și-a desăvârșit meșteșugul în Belgia, Franța și România.
Atelier ”Boem” pentru că acesta este brandul sub care se prezintă Vlad Niculescu are o vechime de doi ani. Produsle sunt autentice, originale, cu tehnici moderne de lucru. Promovează micii producători locali pentru că ia fructe de la ei.
https://www.facebook.com/boematelier
Atelier ”Boem” are propriile sere de plante aromate, proprii stupi pentru polen și miere. Au contact cu Chefi internaționali pentru a cunoaște trendul și pentru a veni permanent cu ceva nou.
Interviul luat lui Vlad Niculescu vă va descifra mult mai multe.
Stela Feldrihan și Cătălin Statie
Nota redacției: Am ales să publicăm acest interviu cu câteva zile înainte de Festivalul Ciocolatei, ”Chocolate Saga”, festival internațional ce se va desfășura la Sala Palatului din București în perioada 14-16 iunie
0 Comentarii